Recept på Coleslaw

Riktigt god ColeSlaw, ett perfekt tillbehör till det grillade om du äter lågkolhydratskost.
Man kan välja att utesluta moroten om man kör strikt lowcarb, men mängden per portion är så liten att man gott kan ha med moroten.

Håller sig i kylen ett par dagar utan problem!


Cole slaw


Riv eller skär 1/2 vitkålshuvud i tunna strimlor.

Häll kokande vatten över kålen. Häll bort allt vatten och låt sedan kålen svalna.

Riv en morot fint och blanda ner. (Kan uteslutas)

Finhacka en gul eller röd lök och blanda i.

Blanda en dressing på:

1,5 dl majonnäs

1,5 dl gräddfil, creme fraiche eller grekisk/turkisk youghurt

1 msk vinäger

1 tsk fransk senap

Salt och peppar

Blanda dressingen med vitkålsblandningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0